Over Klaver Infratechniek

Sterk gespecialiseerde, innovatieve partner voor de infrastructuur in uw omgeving

Klaver Infratechniek is gespecialiseerd in veilige en duurzame openbare verlichting & verkeerstechnieken. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken wij de infrastructuur klaar voor de toekomst!

Wij hebben ervaring met onder andere: openbare verlichting, verkeersregelinstallatie, walstroom, sportveldverlichting, terrein- en parkeerverlichting en het aanlichten van gebouwen en objecten.

Daarnaast verzorgt Klaver Infratechniek totaaloplossingen voor uw situatie en wij beschikken over een eigen service en onderhoudsdienst welke 24  uur, 7 dagen in de week bereikbaar is. Altijd conform de regels en richtlijnen. Klaver Infratechniek heeft uitgebreide ervaring met overheidsinstanties en nutsbedrijven.

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Klaver Giant Groep door de jaren heen

Klaver Infratechniek is onderdeel van Klaver Giant Groep en opgericht in 2007. Maar de roots van het bedrijf starten bij Klaver Technisch Bedrijf B.V. wat in 1923 is opgericht. Het bedrijf heeft zich in bijna 100 jaar ontwikkeld van winkel aan huis tot acht gespecialiseerde bedrijven. Samen zijn wij Klaver Giant Groep!

Greep uit de certificeringen van Klaver Giant Groep

De bevestiging van onze focus op duurzaamheid, kwaliteit, veiligheid en de aandacht voor het milieu en de leefomgeving

 
Dekra BRL 6000
Dekra VCA **

Maatschappelijk Verantwoord

Investeren in duurzaamheid

Al sinds 1923 is de Klaver Giant Groep een partij die binnen de regio West-Friesland een belangrijke maatschappelijke rol speelt. Dit doen wij met uiteenlopende zaken als werkgelegenheid, het ondersteunen van maatschappelijke projecten en het sponsoren van regionale (sport)verenigingen.

Klaver Giant Groep wil een betrouwbare en degelijke partner voor haar klanten en een solide en stabiele factor binnen haar directe leefgemeenschap zijn. Continue aandacht voor de lange termijnrelatie en kwalitatieve en duurzame producten en diensten zijn daarbij de uitgangspunten waar de Klaver Giant Groep haar opdrachtgevers mee van dienst wil zijn.

CONTACT OPNEMEN