Onze oplossingen

Continu ontwikkeling in de modernste technologie

Openbare verlichting

Duurzame openbare verlichting is de basis van een betrouwbare en veilige leefomgeving. Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn van essentieel belang, gericht op energie en kostenbesparing. Wij werken met de nieuwste technieken voor de openbare verlichting die zorgen voor een enorm besparingspotentieel. Dit geldt ook op het gebied van veiligheid en het voorkomen van lichthinder.

Verkeersregelinstallatie

Een verkeersregelinstallatie (VRI) biedt veel mogelijkheden om het verkeer op een vlotte en veilige manier een kruising te laten passeren. Wij hebben de laatste kennis, ervaring en materieel in huis voor het aanleggen, installeren en onderhouden van VRI’s. Voor elke situatie en -verandering hebben wij een passend advies, voorzien van tekeningen en berekeningen en altijd met inachtneming van de geldende normen.

Walstroom

Duurzame havens: minder luchtvervuiling en geluidsoverlast. Dat is wat wij als doel stellen. Schepen kunnen aangemeerd in de haven een storende en vervuilende factor zijn. Walstroom is in deze situatie de oplossing: een permanente stroomvoorziening op de wal waar schepen door middel van een kabel tussen wal en schip op aangesloten kunnen worden. Wij hebben veel ervaring met de aanleg van  walstroominstallaties voor zeegaande schepen en riviercruise.

Aanlichten gebouw/object

Verlichting kan een object of gebouw een totaal ander aanzien geven. Door het aanlichten van een historisch pand benadrukken we de rijke historie en creëren we een authentieke sfeer. Met een lichtontwerp voor een brug of modern gebouw tonen we juist vooruitgang. Trots op een object of gebouw? Geef het in de avonduren de aandacht die het verdient.  Wij leveren en installeren verlichting voor het aanlichten van gebouwen en objecten afgestemd op specifieke situaties.

Laadpalen

Thuis, op het werk en in het openbaar. Onze laadpalen en laadbeheersoftware zijn perfect voor alle typen gebruikers en locaties.  U kunt uw klanten en/of werknemers de service aanbieden om elektrisch te laden bij uw bedrijfspand.

Parkeer- en terreinverlichting

Op uw terrein dient de veiligheid ’s avonds en ‘s nachts ook op niveau te zijn. Verlichting is een uitstekend middel om de veiligheid op het terrein te waarborgen. Daarnaast is verlichting essentieel voor het gebruik van het terrein zoals om te parkeren of om werkzaamheden uit te voeren. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van ledverlichting op terreinen en parkeerplaatsen. Het gebruik van led terreinverlichting kent vele voordelen ten opzichte van traditionele verlichting.

Sportveldverlichting

Klaver Infratechniek is gespecialiseerd in sportveldverlichting voor onder ander de volgende veldsporten: voetbal, handbal, tennis, hockey, atletiek.

Zowel ledverlichting als conventionele verlichting kan op bovenstaande sportvelden worden toegepast. Het toepassen van de juiste normen voor de klassering volgens de sportbonden is van groot belang bij de gewenste sportactiviteiten. Of het nu gaat om wedstrijdniveau of trainingsniveau, bij Klaver Infratechniek bent u aan het juiste adres.

Service en onderhoud

Wij beschikken over een eigen storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. Contractueel onderhoud op basis van onderhoudscontracten, afgestemd op uw budgettaire mogelijkheden. Een meerjarenplan voor periodiek onderhoud is kostenbesparend. Tevens verzekert dit het optimaal functioneren en de levensduur van uw installaties.
Naast aanleg, renovatie en onderhoud kunnen wij ook de keuring van uw installaties conform de NEN3140 voorschriften uitvoeren. Voor diverse gemeenten voeren wij service en onderhoud uit aan de openbare verlichting en verkeersregelinstallaties.

 
Dekra BRL 6000
Dekra VCA **
CONTACT OPNEMEN