Stages, starters en leerwerkplekken

De perfecte start van je loopbaan

Jong talent is voor Klaver Giant Groep erg belangrijk. Daarom bieden wij stagiairs, afstudeerders, starters en jongeren die leren en werken combineren de kans om zich bij ons op te leiden in diverse vakgebieden en voor diverse functies. Want jouw talent is onze toekomst! Heb je interesse in ons en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur je sollicitatie naar hr@klavergiant.nl.

Stages en starters

Een stage bij ons is dé manier om ervaring op te doen in de praktijk. Je werkt als volwaardige collega mee en krijgt de kans om met alle facetten van een project kennis te maken. Wij  hebben diverse stagemogelijkheden binnen onze 7 bedrijven.

Wil je stage lopen bij ons? Geef dan aan waar je interesses liggen en wat je plannen zijn zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Specifieke stage opdrachten die op dit moment openstaan:

– Logistiek Klaver Klimaattechniek
– Change management Klaver Technisch Bedrijf
– Continue kwaliteit Giant ICT
– Continue kwaliteit Giant Security
– Change management Giant Security
– Continue kwaliteit Klaver Giant Groep

Ben jij net afgestudeerd en ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn om bij ons te werken? Wij bieden een grote diversiteit aan vacatures en mogelijkheden om binnen onze groep te werken aan verdere persoonlijke en professionele groei. De perfecte start van jouw loopbaan. Wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op via hr@klavergiant.nl

Leren en werken

Wij bieden ook leerwerkplekken voor jongeren die een opleiding volgens BBL volgen. Dit kan als monteur in de elektrotechniek of installatietechniek. Gedurende het traject wisselen theorie en praktijk elkaar af. Wij werken samen met verschillende praktijkcentra. Als leerling monteur krijg je een goede vakopleiding met brede praktijkervaring. Dé basis voor een monteur van de toekomst.

CONTACT OPNEMEN