Visie en Missie

Visie

Vanuit onze passie voor techniek leveren wij hoogwaardige, duurzame totaaloplossingen voor leef- en werkomgeving.

Techniek verschuift van ‘hulpmiddel’ naar ‘levensbehoefte’; het is van vitaal belang voor individu en samenleving; techniek is onmisbaar.
De verschillende technieken integreren steeds meer, de toepassingen blijven zich verder uitbreiden en worden steeds complexer.
Een adequate installatie die voldoet aan de wensen en eisen, leidt tot gemak en comfort en ontzorgt de gebruiker. Het is de basis van een gebouw; naast ‘het omhulsel’ is de technische installatie onmisbaar.

Technieken zijn steeds meer gericht op duurzaamheid, zodat mens en natuur meer in balans worden gebracht. Door continu te investeren in onze specialisten loopt Klaver Giant Groep voorop als het gaat om het toepassen van de nieuwste technieken voor een duurzame samenleving.
Klaver Giant Groep streeft na om nu en in de toekomst de meest klantgerichte technisch leverancier en serviceverlener te zijn. Onze relaties kunnen op eenvoudige en toegankelijke wijze gebruik maken van onze producten en diensten.

Missie

Techniek voor en door de mens

Klaver Giant Groep is een groep van zeven technisch sterk gespecialiseerde, zelfstandige bedrijven.
Wij zijn een solide, nuchter en van oorsprong familiebedrijf. De verschillende bedrijven zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, adviseren, engineeren, leveren, installeren, implementeren en onderhouden van gebruiksvriendelijke technische installaties.
De bedrijven werken daarbij zelfstandig maar maken zoveel mogelijk gebruik van elkaars expertise en benutten synergie mogelijkheden optimaal.
Wij bedienen de zakelijke markt, particuliere markt en (semi)overheid. Ons brede assortiment van technische, duurzame en energiezuinige oplossingen sluiten haarfijn aan op de wensen van onze relaties.

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door initiatief, flexibiliteit en nauwe samenwerking met onze opdrachtgever. Dit leidt tot ondernemerschap, zelfontplooiing en rendement binnen onze organisatie en voor onze omgeving.
Onze relaties profiteren van actuele en op hun situatie toegesneden betrouwbare technische toepassingen en de daarbij behorende service. Hierbij zijn professionaliteit en integriteit in combinatie met veiligheid, gezondheid en welzijn voor mens en omgeving belangrijke waarden.
Wij zijn een bedrijf waarbij een afspraak nog een afspraak is en waar ‘doe wat je zegt’ en ‘zeg wat je doet’ hoog in het vaandel staan.
Door ons vakmanschap streven wij er naar de beste totaalinstallateur van Noord-Holland te zijn.

CONTACT OPNEMEN