Werken bij Klaver Infratechniek

Word jij onze nieuwe collega?

Klaver Infratechniek is gespecialiseerd in Veilige en duurzame openbare verlichting & verkeerstechnieken. Samen met onze opdrachtgevers en partners maken wij de infrastructuur klaar voor de toekomst! Een leuke werksfeer, uitdagende projecten bij interessante opdrachtgevers en de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen is slechts een kleine greep van wat je krijgt voor je inzet. Wij willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat want alleen met gemotiveerde medewerkers zijn wij in staat onze klanten te blijven voorzien van kwaliteitsproducten, -projecten en -oplossingen.

Onderdeel van Klaver Giant Groep

Klaver Infratechniek is onderdeel van Klaver Giant Groep. Klaver Giant Groep is een sterk gespecialiseerde en betrokken technische bedrijvengroep in Noord-Holland. Gespecialiseerd technische oplossingen in elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, datatechniek, ICT,  infratechniek, zonne-energie en gebouwautomatisering. Bijna 400 collega’s klinkt als een grote groep, maar door onze bedrijfsstructuur hebben we wel degelijk oog voor jou als individu.

Zoek jij uitdaging en plezier in je werk, met opleidingsmogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien naar een hoger niveau?
Bekijk onze vacatures en solliciteer. Hopelijk zien we je snel!

Ontmoet je toekomstige collega’s

Sta jij hier binnenkort ook tussen?

Uitdaging en plezier!

Starten bij ons betekent werken met uitdaging en plezier. Laat zien wat je kan, en laat ons horen wat je wilt.

CONTACT OPNEMEN